Pogoji in določila uporabe spletnega portala EAP

Vsebine spletnega portala

Spletni portal EAP je namenjen vsem zaposlenim iz podjetij, v katerih se izvaja Employee assistance program (EAP). Preko portala lahko posamezniki dostopajo do e-svetovanj, ki so jim na voljo v okviru EAP, ter do člankov, video vsebin in ostalih gradiv iz štirih področij: telesno zdravje, duševno zdravje, delo, družina.

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem portalu, so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Inštitut za razvoj in inovacije Ljubljana d.o.o. se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem portalu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

Vstop v spletni portal

Vsi zaposleni iz posameznega podjetja prejmejo enako uporabniško ime in geslo, s pomočjo katerih se prijavijo v portal. Uporabniško ime in geslo sta veljavna, dokler ima podjetje sklenjeno pogodbo za izvajanje Employee assistance programa za svoje zaposlene.

Izjava o omejitvi odgovornosti

E-svetovanje ni nadomestilo za klasično svetovanje v živo ali psihoterapijo. Vsebinski del svetovanja je namenjen usmerjanju oseb v stiski, splošnemu informiranju ali za napotitev uporabnikov do ustreznih služb. Vse vsebine na spletnem portalu so informativne narave in ne morejo nadomestiti storitev ustreznih strokovnih služb. Uporaba spletnega portala ni namenjena kot nadomestilo profesionalnega zdravstvenega nasveta, diagnoze ali terapije.

Zaščita avtorskih pravic

To spletno mesto je izključna last Inštituta za razvoj in inovacije Ljubljana, d.o.o., zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vseh zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja Inštituta za razvoj in inovacije Ljubljana, d.o.o.

Sprememba pogojev

Inštitut za razvoj in inovacije Ljubljana d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi tega si ob vsakem obisku spletnega portala preberite pravila uporabe in pogoje. Prav tako ne prevzemamo odgovornosti za okužbe z virusi ali druge okužbe in dejanja, ki imajo škodljive lastnosti.

Zaključek

Ko se uporabnik odloči uporabljati spletni portal EAP in e-svetovanja, soglaša, da je seznanjen s pogoji uporabe.

V primeru tehničnih težav s spletnim portalom se lahko obrnete po pomoč na info@iri-lj.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

 

Inštitut za razvoj in inovacije Ljubljana, d.o.o.